המחיר יעלה בעוד:

דקות
שניות

ללא ספק: ״הקורס שישנה את חווית ההאכלה שלך ושל תינוקך…״​

התוכנית הדיגיטלית המקיפה -

איך להעביר את התינוק שלך למוצקים בצורה בטוחה, מהנה ומזינה – ולהפוך את זמן האוכל לחוויה מעצימה עבור כל המשפחה

"מוצקים זה החיים"

תיכף אגלה לך מי אמרה את המשפט החשוב הזה ולמה.

אבל לפני כן, 

אם הגעת לכאן, כנראה שהגעת לשלב שבו התינוק שלך צריך להתחיל טעימות ומוצקים.

תארי לעצמך אם היית יכולה:

את עומדת לגלות איך לנהל את
השלב הכל כך חשוב התפתחותית הזה 
והבלתי נמנע של התחלת טעימות וארוחות מוצקים
בצורה בטיחותית ונכונה מבלי להתעלם
או "לדחות קצת" את התחלת השלב הזה
כדי שהתינוק שלך יקבל את כל הקלוריות שהוא זקוק להן בזמן.


לפעמים זאת כל הסיבה שבגללה
הוא מתעורר בלילה

(גם אני לא ידעתי את זה עד לפני כמה שנים)

כך אמרה לנו האחות בביקור בטיפת חלב. משפט קצר. בלי יותר מידי הסברים. נשמע הגיוני סך הכל. 

 

מתישהו הרגע הזה צריך להגיע (גם לא שאלתי יותר מידי שאלות, כי אני אחות ולא היה לי נעים לצאת "פוסטמה").

אז התחלתי, נו, מה העניין?

בטטה מרוסקת? קטן עליי.

אבל כל פעם שהכנסתי לו משהו לפה, היה נראה לי שהוא נחנק. 
הלב שלי היה עוצר והייתי מתכוננת לשלוף ולהתנפל כמו אחות מיומנת.

זה לא בשבילי החרדות האלה.

ובעלי מהצד אומר לי "הוא יורק הכל, את לא רואה? 

הוא עוד לא מוכן, שחררי" 

אה, כן, וחמותי: "הבן של מזל נחנק מזה. אל תתני את זה!" 

ועוד עצות כמו "זה מסוכן לתינוקות!

הוא יכול לפתח אלרגיה בלילה ואת בכלל לא תדעי".

 

איבדתי את הסנטר שלי. את הביטחון. 

נתתי לזה לחדור אליי, פוחדת לעשות נזק.

החלטתי לדחות את השלב הזה בינתיים.
עבר חודש.

יושבת עם חברה שלי בבית קפה, 
היא האחות טיפת חלב הכי מוכשרת שתפגשו, 

בלתי נמנע במפגש כזה שהיא תסתכל עליו, 

כאילו "על הדרך", בלי שאני אשים לב. 

"למה את לא נותנת לו מהטונה שלך?" פחחחחח

"השתגעת? הוא עוד לא מוכן" 

והלסת שלה נפלה "מה נסגר איתך?

 

עוד לא התחלת מוצקים?

 

את אחות!

את אמורה לדעת שאנחנו לא סתם ממליצים המלצות. 

ארגון הבריאות הבינלאומי קבע שהחל מגיל חצי שנה התינוק זקוק לתזונה משלימה כדי לענות על הצרכים הקלוריים שלו".

 

הלם. 

נשבעת שלא ידעתי שזו הסיבה. חשבתי שזה סתם שלב התפתחותי רגיל.

"אז מה את אומרת לי בעצם? שחסרות לו קלוריות?"

וזה לא הכל…

"יש מצב שהוא מתעורר לי בלילה כי הוא רעב?"

והיא בעיניים טובות ענתה: 

 

"לא סתם אמרתי לך להתחיל לו מוצקים לפני חודש. 

לבן שלך באמת חסרות קלוריות. הוא באמת רעב בלילה"

כל האסימונים התחילו ליפול

"אז למה לא הסבירו לי את זה??"

התאכזבתי מאוד מעצמי. הרגשתי טיפשה. 

ציפיתי מעצמי לדעת. 

 

התעשתתי מאוד מהר, לקחתי ממנה תוכנית פעולה, 

כי הבנתי עכשיו שכבר אין לי זמן לבזבז.

הבנתי איך בדיוק זה אמור להיראות, 

ממה לא להיבהל, ממה להתחיל, איך לתת, 

כמה זה מספיק, איך לנהל חשיפה לאלרגנים 

ואיך לזהות מצבי חירום.

 

הקשבתי רק לעצמי ולמקורות מוסמכים.

החזרתי לעצמי את הסנטר שלי.
הדפתי רעשי רקע שכל הזמן דפקו לי בדלת בלי רחמים.
חודש והוא כבר חיסל 2 ארוחות ועף על מוצקים.

היום אני מבינה מה הייתי צריכה אז. 

 

לא הייתי צריכה שיספרו לי איך למעוך בטטה או איך להכין חביתה.

הייתי צריכה את הביולוגיה, 

את ההסבר וההבנה של מה אני אמורה לעשות 

ואיך לנהל את זה בצורה הכי בטוחה שיש?

וכשסופסוף הוא גם הפסיק להתעורר לי בלילה 

הבנתי שהוא היה זקוק לתוספת הקלורית הזאת.

איך החיים שלך היו נראים אם היה לך 'מדריך אישי' שמלווה אותך צעד אחר צעד במסע המרתק של המעבר למוצקים?

זאת יכולה להיות המציאות שלך:

ב-4 השנים האחרונות ליוויתי מאות הורים במעבר למוצקים,
והנה כמה מהתוצאות:

הנה כמה תגובות מהורים שכבר עברו את הקורס:

גם כהורים וגם כאנשי מקצוע אנחנו כל הזמן לומדים, אבל אם הייתי מבינה את זה מהתחלה, הייתי יכולה לחסוך לעצמי תסכול ורגשות אשמה. ואולי אפילו לפתח עמוד שדרה מול הרעשי רקע שמורידים את הביטחון.

 

אז אחרי 4 ילדים ואחרי אינספור עבודה עם תינוקות, בניתי את הסדנא הזאת שתלמד אותך איך להתחיל מוצקים וטעימות כמו אחות תינוקות.

ננטרל את רעשי הרקע ולנהל את שלב הטעימות באופן רציונלי, שקול ובטיחותי.

אחרי התוכנית את תדעי:

מה נלמד ב"מוצקים זה החיים"?

פרק 1:

נבין את מבנה מנגנון הבליעה של התינוק, למה נראה שהוא עומד להקיא או נחנק ומהם מנגנוני ההגנה החכמים שיש לגוף שלו כדי לשמור עליו מחנק.
בסיום הפרק אתם תדעו בדיוק מה אתם צריכם לעשות ויותר נכון מה לא כדאי לעשות.

פרק 2:

נלמד מתי ולמה צריך לתת מזון משלים לתינוק והאם מדובר בהמלצה בלבד? נבין איך נראית ההתפתחות של שלב המוצקים על ציר הזמן, מה מצופה בכל שלב בתהליך כדי שתדעו למה לצפות ולא תשאבו לתסכול.

פרק 3:

אז מתי אפשר להתחיל? מהם הסימנים שאנחנו צריכים לבדוק ולזהות אצל התינוק שכדי לדעת שהוא מוכן? ניצמד לקווים המנחים של משרד הבריאות ונבין אותם. נעשה לכם סדר בצורה פשוטה וניתן לכם את הידע והביטחון להתחיל בתהליך.

פרק 4:

מתחילים טעימות! נשמור על כללי הבטיחות, נבין מה הכמות והמרקם מהם מתחילים ונכיר גם את מקלחת הבטטה הידועה לשמצה.
נתכנן יחד עם איזה מזונות להתחיל, איך להכין אותם? לבשל? לאדות? למעוך? לטחון? מה מומלץ?
נלמד לשלב מספר אבות מזון בצורה הדרגתית כדי לוודא שהתינוק מקבל את כל הויטמינים ואבני הבניין להן הוא זקוק.
נלמד איך לשלב את תהליך התחלת המוצקים יחד עם הנקה או תמ"ל ונבין איך לשלב חשיפה למאכלים אלרגניים כבר בשלב הטעימות בצורה בטיחותית.

פרק 5:

אנחנו עוברים לארוחות שלמות. תחזיקו חזק. נלמד איך "לבסס" ארוחות? מהי הכמות שנחשבת לארוחה, איך להרכיב ארוחה? להתחיל מהבוקר? מהערב? תקבלו ממני גם תפריטים גמישים לדוגמא

פרק 6:

איך להתמודד עם תינוק "סרבן מוצקים"? מתי והאם לוותר? מתי להמשיך ואיך להתגבר?

פרק 7:

נבין מה קורה למערכת העיכול של התינוק כשמתחילים מוצקים. איך נקל ונתמודד עם תסמינים של עצירות או גזים וכאבי בטן.

פרק 8:

קריטי! מה אסור לתת בשלבי הטעימות והמוצקים? אבל לא רק נסביר שאסור, אלא נבין את ההגיון, מה הסכנה? למה בכלל אסור? ומתי כן יהיה מותר?

פרק 9:

איך התחלת המוצקים משפיעה על השינה של התינוק שלנו ומה ניתן לעשות?

פרק 10:

נדבר על דגשים מיוחדים כמו מתי מתחילים לשתות מכוס, מתי אנחנו צריכים להוסיף מים ובאיזו כמות? מהי ההתייחסות למוצרי חלב למיניהם?

וזה לא הכל…

בשביל שזה יהיה מושלם הוספתי לך מתנות:

#1

אתם עומדים להיות מומחים בהצלת המצב. סדנת הצלת תינוק מחנק. פרקטיקה שכל הורה חייב לדעת ואמן אמן שלעולם לא נצטרך.

מתנה בשווי 150 ש"ח

#2

תקבלו במתנה את הערכה שלי להתחלת מוצקים כדי שתסמנו בה את ההתקדמות שלכם ותמיד שני ההורים יהיו מסונכרנים בשלב בו אנו נמצאים. הערכה תלווה אתכם בתהליך עם תפריטים, ניהול מרקמים ועוד מידע חשוב שיחזק את היישום שלך.

מתנה בשווי 75 ש"ח

#3

הדרכה על ניהול רגישויות ואלרגיות. אתם תדעו לזהות תגובה רגישותית למזון לעומת תגובה אלרגית ואיך מטפלים בכל אחד מהמצבים?
נלמד איך לחשוף את הילד למאכלים עם פוטנציאל אלרגני גבוה.
ואתם תקבלו את הצ'קליסט האישי שלי שיעזור לכם בניהול החשיפה ההדרגתית למזונות אלרגנים כדי שלא תתבלבלו.

מתנה בשווי 115 ש"ח

#4

אני משדרגת אתכם בטריקים של אמא לארבעה ילדים בקיצורי דרך כדי שלא תעמדו במטבח (כי למי יש זמן)

פרייסלס

כל זה כדי שתתחילי לתת הזנה משלימה בזמן, בלי לחשוש ובלי לדחות את המהלך, כדי שהבייבי שלך יקבל את כל הצרכים הקלוריים שלו.

המחיר המקורי של החבילה הזאת הוא

795 ש"ח

אבל הנושא הזה כל כך קרוב לליבי וחשוב לי שכל תינוק יקבל את ההזנה לה הוא זקוק בצורה בטיחותית ומבלי שאף אמא תפחד
ולכן זה לא המחיר שתשלמי היום

המחיר שלך הוא רק 297 ש"ח

אבל גם זה לא המחיר שתשלמי היום

כי אחרי שראיתי כמה התכנית הזאת עזרה לאלפי הורים להצליח ולחזק את הביטחון בהורות ולדעת להציל תינוקות – החלטתי להנגיש את המחיר אפילו יותר ולתת לך לרגל ההשקה הזדמנות מוגבלת בזמן למחיר מוזל במיוחד והמחיר שלך להיום הוא:

174 ש"ח

או ב3 תשלומים קלילים של 58 ש"ח

אז עכשיו תמלאי את המייל בטופס כאן למטה,
תלחצי על הכפתור, תמלאי את הפרטים,
תאשרי את התשלום ותוך 12 שניות תקבלי גישה לאתר חברים מאובטח שיחשוף בפניך את הדרך המהירה והבטיחותית להתחיל מוצקים וטעימות כמו אחות תינוקות

שימי ❤

המחיר הולך לעלות בסיום ההשקה ללא התראה מוקדמת

ואם את עדיין מתלבטת לגבי התוכנית, תשאלי את עצמך מתי לאחרונה השקעת בעצמך ערך אמיתי של הבנת הגוף של הדבר היקר לך מכל בעולם הזה? הרי זה לא משהו שאנחנו לומדים בבית הספר, ואם את לא אחות, לא היה לך איפה ללמוד את זה.


הכישורים האלה, הידע הזה, במחיר הבאמת מצחיק הזה, ילוו אותך לגדל את שאר הילדים שיגיעו בע"ה ולא תהיי נתונה לכל מיני סיפורי סבתא על התינוק ההוא והדודה ההיא שקרה לה ככה וככה.

עדיין לא בטוחה?

הנה מה שאימהות כתבו לי אחרי שיישמו את מה שאני מלמדת בקורס:

הרכישה היא דיסקרטית, הפרטים שלך לא מגיעים אלי,
הפרטים נעצרים אצל חברת האשראי שלך.

 

כל השיעורים שצויינו בערכה מגיעים למייל שלך
תוך 12 שניות לאחר ביצוע התשלום.

 

לכל שאלה ניתן לפנות אלינו במייל:
suzisleep1@gmail.com

אם אנחנו לא מכירות

אני סוזי גטניו, 

אחות מוסמכת עם תואר שני מזה כ 14 שנים,

מומחית בשינה בהסמכת משרד הבריאות. 

 

אחרי שליוויתי מעל 7000 משפחות בתהליכי לימוד שינה החל מגיל 0 ועד גיל 5 שנים, זיהינו במקרים מסויימים שלתינוק חסרה השלמה קלורית ולכן הוא מתעורר בלילה. אז נאלצנו ליצור הדרכה להורים שתיתן להם את הכלים הטובים ביותר להתחיל מוצקים כמה שיותר מהר וכמה שיותר בטיחותי כדי שנוכל לראות שאכן פתרנו את הבעיה ושהפסקנו את ההתעוררויות בלילה.

 
כך למעשה נולדה תוכנית התחלת המוצקים שלנו. מתוך הצורך שלנו להתחיל מוצקים ותגבור קלורי.

 
בחיים האישיים, אני אמא ל4 משוגעים שמרחיבים לי את הלב ותמיד בא לי עוד תינוק. במובן הזה העבודה שלי עם תינוקות שומרת עליי לקבל את "מנת התינוקות היומית שלי" ואז אני נרגעת.


אני מאמינה שאת הידע שקיבלתי במשך השנים כאחות, מידע המבוסס על קווים המנחים בעולם הרפואה, צריך להנגיש במידת האפשר גם לכלל ההורים כדי לתת להם ביטחון בהורות שלהם ולאפשר להם להקשיב לסנטר שלהם ולהתעלם מרעשי הרקע. 

 

על איזה רעשי רקע אני מדברת? 

הרשת היום מפוצצת במידע שגוי ומי שאינו בא מהתחום לא יודע לזהות אותו. אפילו גרוע מכך, לקחת את העצות האלה וליישם אותם עם תינוקות פצפונים, הדבר הכי יקר לנו בעולם. אז באתי להיות קול שפוי שמתבסס אך ורק על מדע ומחקר בעולם הרפואה ואני מזמינה אתכם לקבל את הידע הזה.

 

הורה שבטוח בעצמו, הורה מאושר = ילד מאושר. 

 

מחכה לכם בפנים.

שאלות שאולי עולות לך:

ההדרכה היא דיגיטלית ומצולמת מראש. היא תגיע אלייך למייל מיד אחרי הרכישה ומהרגע הזה היא שלך לכל החיים, תוכלי לצפות בה מתי שתרצי וכמה פעמים שתרצי

ממש לא! אנחנו משתמשים רק בדברים שיש לנו בבית בכל מקרה.

אם לא ניתנה הנחייה אחרת, בדרך כלל מתחילים טעימות ומוצקים בגיל 6 חודשים. במקרים מיוחדים, הרופא ינחה את ההורים להתחיל אפילו בגיל 4 חודשים על פי שיקול דעת רפואי.

כל הידע שתפגשי כאן מבוסס על הנחיות משרד הבריאות ועל שנים רבות של ניסיון בעבודה עם תינוקות פצפונים.

אין יותר בטוח מזה. לא רק שאתה מקבל הגנה ממני ב-100%, אלא גם התשלום מעובד ע"י מערכת שמאובטחת במקסימום שאפשר. אתה יכול להיות בראש שקט לגבי זה.

כל הזכויות שמורות לסוזי גטניו

דילוג לתוכן